Artboard 1Artboard 1Artboard 1Artboard 1
Back to previous page

“Digital Esthetics - The Shape of Things to come” - course (in Swedish)

Per Albin Hanssons väg 41, DentalSyd,
Malmö, Sweden

Kvällsseminarium

“Digital Esthetics - The Shape of Things to come”

”Inläkningsperioden är oerhört viktigt för att uppnå ett hållbart estetiskt och funktionellt resultat och vad vi nu erbjuder är en metod för kroppen att läka ostört”, säger Fredrik Engman, grundare av Neoss.

Inget byte av komponenter och skruvande i onödan. När det är dags att skanna trycker man helt enkelt i en ScanPeg i läkdistansen, skannar och skickar filen till labbet. Självklart kan du använda din befintliga skanner.

Vi kommer att göra detta möte tillsammans med DentalSyd och Mats Christiansen eftersom de har erfarenhet av denna produkt med utmärkta resultat.

Kursgivare Dr. Mats Christiansen

Mats Christiansen tog examen från Malmö universitet 2001. Han har arbetat som både allmäntandläkare i Sverige och övertandläkare vid en specialistklinik i England innan han blev partner på en remissklinik i Danmark. Han har också arbetat som lärare och kliniker på avd. för oral protetik och bettfysiologi på Odontologiska fakulteten i Malmö. Sedan 2006 har han varit involverad i olika forskningsprojekt och produktutveckling inom implantologi och benersättning samt digitalisering av protetik och kirurgi. Han har erfarenhet av de flesta implantatsystemet på marknaden och föreläser internationellt. Idag arbetar han mer eller mindre helt digitalt och var en av de första beta-testarna av 3Shapes Trios. Mats har installerat över 7500 implantat sedan 2002 och har en gedigen efterutbildning och är medlem i bl.a. ITI, DSOI, SSOD, DTF, m.fl.

DentalSyd

DentalSyd är ett svenskt tandtekniskt företag specialiserat på bettrehabiliteringsfall med teknik och estetik i fokus. De arbetar efter principer som ger möjlighet att bygga nya fina leenden på väg mot det gemensamma målet, en glad och nöjd patient. Flertalet av deras medarbetare har en erfarenhet som sträcker sig över generationer.

Kurstillfälle 2018

•  6:e september kl. 18:00 - 21:30
Plats: DentalSyd, Per-Albin Hanssons väg 41, 214 32 Malmö
Kvällen inleds med en buffé innan vi förflyttar oss till föreläsningssalen.

Anmälan

Anmälan kan göras per e-mail till lauren.knox@neoss.com eller birgitta.jonsson@neoss.com, alt. via tel. +46 (0)31 881280. Vi behöver din anmälan senast 10:e augusti 2018. Anmälan är bindande. Seminariet är kostnadsfritt.

Register your interest

Speakers

Refreshments

Kvällen inleds med en buffé innan vi förflyttar oss till föreläsningssalen

Dates

Price

Seminariet är kostnadsfritt

Your Details

*

Practice Details